Elfogadott fizetési módok:

 • banki átutalással a számlára
 • bankkártya (CardPay)


 • Gyakran ismételt kérdések

  Bevezetés Gyakran ismételt kérdések

  Miért olyan alacsony az ár?

  (a Microsofthoz és egyéb versenytársakhoz képest)

  Az általunk forgalmazott licencek ún másodlagos engedélyek, azaz olyan licencek, melyeket korábban más eszközökre telepítettek és miután ezen eszközök életciklusa letelt, ismét értékesítésre kerültek a másodlagos licencek piacán (többet szeretnék megtudni). Ezen licencek további értékesítését az Európai Parlament és a Tanács 2009/24/ek irányelve engedélyezi, melyet az Európai Unió Bíróság 2012. június 3-i határozatával megerősített és meghosszabbított. A Bíróság megerősítette, hogy a használt szoftverengedélyek kereskedelme az EU-ban jogszerű, és kibővítette a másodlagos licencek értékesítését elektronikus formára is (még többet szeretnék tudni). A másodlagos licenc paraméterei megegyeznek az új licenc paramétereivel, azonban vételáruk lényegesen alacsonyabb.

  A versenytársak által megszabott árakhoz képest törekszünk a versenyképességre és ugyanakkor alacsonyabb árrés mellett is alacsonyabb vételárakat tudunk kínálni ügyfeleinknek. Olyan termékeket is kínálunk, amelyek megkövetelik a szoftver egyszeri telefonos aktiválását (mi biztosíthatjuk Önnek). Ahol a versenytársak online termékek aktiválásával kínálhatnak bizonyos termékeket, de lényegesen magasabb felár mellett. A telefonos aktiváláshoz teljes műszaki támogatást nyújtunk, valamint a szoftver aktiválására vonatkozó részletes utasításokat. Alternatív megoldásként közvetlenül fel is hívhatja a Microsoft támogatást. A szoftver aktiválása egyszeri művelet.

   

  Mit kapok, ha fizetnek, mi a csomag tartalma?

  (a másodlagos elektronikus engedélyekre vonatkozik)

  Elektronikus kézbesítés esetén a csomag tartalmazza
  • Elektronikus engedély / Hitelesítési igazolás az EU jogszabályainak megfelelően
  • ISO fájl letölthető (nincs fizikai adathordozó)
  • Megszerzési okmány (számla)
  • Licenc átruházási nyilatkozata

  Az engedélyek állandóak vagy korlátozott ideig érvényesek?

  (az Office 365 Personal alkalmazás kivételével)

  Az általunk forgalmazott összes licenc határozatlan időre érvényes. A jogszabályok csak korlátlan időre szóló másodlagos engedélyek újra értékesítését teszik lehetővé. Kivétel az Office 365 Personal, amely új és egy évig aktív.


  Hogyan szállítják a szoftvert a megvásárolt licenccel elektronikus kézbesítés esetén?

  (Windows 10, Office összes terméke)

  Windows 10 operációs rendszer esetén letöltheti a telepítő médiumot a hivatalos webhelyéről Microsoft webhelyről, ahol kiválaszthatja a telepítési nyelvet és az architektúrát (32-bites / 64-bites). Ezután szükség van egy üres telepítő adathordozóra (DVD vagy USB kulcs), amelyen az eszköz létrehozza a telepítő adathordozót.

   

  Az Office telepítése esetén ismét a hivatalos Microsoft webhelyre kerül, ahol a rendszer felszólítja a Microsoft-fiók megadására vagy létrehozására. Sikeres bejelentkezés után a rendszer kéri a termékkulcsot (tőlünk vásárolt) és az Office nyelvi verzióját az Ön igényei szerint. Ezt követően letölt egy kis, egyedi termékkulccsal ellátott telepítőfájlt a számítógépére, amelynek elindítása után a telepítést további beavatkozás nélkül online zajlik, mely során kb. 3 GB adat kerülletöltésre. 

   

  A számítógépet, illetve a szoftvert annyiszor telepíthetem, ahányszor szükséges?

  (ugyanazon a számítógépen)

  A Windows operációs rendszer és az Office irodai csomag is ismételten újratelepíthető ugyanazon a számítógépen korlátozásnélkül.


  Miért ilyen olcsó?

  Kapcsolat

  Fizetési rendszerek


  Copyright 2019 - 2024 © elektronikuslicensz.hu