Elfogadott fizetési módok:

 • banki átutalással a számlára
 • bankkártya (CardPay)


 • Hogyan vásárolhatok?

  Bevezetés Hogyan vásárolhatok?

  Elektronikus licencek vásárlása:

  Az elektronikus licencek vásárlása még könnyebb, mint az áruk online vásárlása. A vásárlás szokásos módon zajlik mint bármely más online áruházban, de mivel a szoftver immateriális és a licencek elektronikus árucikkek, azok kézbesítési módja még egyszerűbb – elektronikus, és az e-mail címre kézbesítjük, amegrendelést követően.

   

  Engedély kiadása:

  Az elektronikus licenc termékkulccsal (általában szóközzel és számkészlet vonallal elválasztva) együtt a megrendelő kap egy linket is a vásárolt szoftver telepítéséhez. Alapértelmezés szerint közvetlenül a szoftvergyártó webhelyére irányít át. A megrendelő számlát kap, amely szintén igazolja a megvásárolt licenchez való jog megszerzését, és szoftver ellenőrzés esetén feljogosítja arra, hogy azt megőrizze.

   

  Az engedély kézbesítése a számlára befizetett összeg jóváírásától számított 12 órán belül, elektronikus úton az ügyfél e-mail címére való küldéssel zajlik a vásárolt szoftver telepítésére és aktiválására vonatkozó utasításokkal együtt - bővebben a Fizetés az engedélyért szakaszban.

   

  Azoknak az ügyfeleknek, akiket érdekel az engedély és a számlák fizikai kézbesítése, valamint azoknak az ügyfeleknek, akik inkább a készpénzes fizetést részesítik előnyben, az engedélyt a Szlovák Posta előre meghatározott pótdíj ellenében szállíthatja, a szoftver telepítésére és aktiválására vonatkozó utasításokkal együtt. A kézbesítés a megrendelési folyamat során megadott címre történik. Ebben az esetben a készpénzben történő fizetés is lehetséges.

  A szoftver telepítése ismét on-line, azaz fizikai adathordozó átadása nélkül hajtható végre. Munkatársaink örömmel segítenek Önnek annak létrehozásában, telepítési adathordozóra csak a Windows telepítése, során van szükség, a többi terméket on-line telepítik.

  Fizetés az engedélyért:

   

  Az engedély megszerzésének leggyorsabb módját a hitelkártyás fizetés teszi lehetővé, ahol a fizetéstől számított 12 órán belül elérhető az engedély.

  Hagyományos banki átutalással a Tatrabanka bankfiókjában, a változó szimbólummal - rendelési szám. az SK6311000000002825004187 számlaszámra, az engedély a pénzeszközök jóváírásától számított 12 órán belül kerül kézbesítésre.

   

  Panaszok és visszatérítés:

  Panaszt vagy a kulcs esetleges hibás működését az elektronikuslicensz@gmail.com e-mail címen szíveskedjenek közölni, a probléma leírásával, a hibaüzenet számával és a képernyőképpel. A kulcs visszaadása indoklás nélkül nem lehetséges, mivel ez törvényes kivételt képez, mint például a könyvek, filmek stb.

  Miért ilyen olcsó?

  Kapcsolat

  Fizetési rendszerek


  Copyright 2019 - 2024 © elektronikuslicensz.hu